Nieuws

  "Unata Warehouse Components"

Tugger carts

Scooter carts

Sorting carts

 

Nieuw!
download hier onze brochure (PDF formaat)

 


 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vul uw naam en e-mailadres in en u ontvangt elk kwartaal onze nieuwsbrief. Wij sturen geen spam. U kan zich eenvoudig met één klik uitschrijven.

 


 

Unata b.v.b.a.


Nieuwlandlaan 85
Industriezone B437
3200 AARSCHOT

 

Tel. +32 (0)16 55 01 50
Fax. +32 (0)16 56 30 14

 

E-mail: info@unata.be
BTW BE-0427.848.687

 

 

Over Unata

Unata werd opgericht op 1 oktober 1985. De afkorting UNATA staat voor “Unie voor Aangepaste Technologische Assistentie”, een toepasselijke naam voor haar initiële bedrijfsvorm.

Sinds 1992 is Unata b.v.b.a. actief in de automatiseringssector en leverancier van Geïntegreerde Interne Transportsystemen, waaronder zich drie hoofdactiviteiten bevinden, nl.

  • Klantgerichte engineering
  • Sturingen en automatisering
  • Machinebouw

Klantgerichte engineering

UNATA Engineering ontwerpt met CAD-systemen een op maat gemaakt transport-systeem dat optimaal past in de bedrijfsomgeving van de klant.


UNATA ontwerpt de gepaste oplossing voor bv. een rollenbaan, een bandtransport, een kettingtransport, draaimodules, karren, liften, pendels, riemtransport, schakelbanden, stackers en tal van andere systemen of een combinatie van deze systemen.

 

Na een analyse van de locatie, het te vervoeren product en het traject maakt de engineeringsafdeling uiteraard in nauwe samenwerking met de klant een eerste concept. In overleg met de klant ontstaat vervolgens het definitieve ontwerp.

 


Sturingen en automatisering

UNATA ontwerpt en bouwt sturingen voor transportsystemen, zodat een gecontroleerde doorstroming mogelijk is. Hierbij kan het gaan over analoge of digitale procescontrole, eenvoudige bordenbouw of geavanceerde supervisiesystemen die communiceren met informatiesystemen.


De automatiseringsafdeling ontwikkelt oplossingen voor bestaande transportsystemen, verpakkingsmachines of koppelingen tussen installaties.

 


Machinebouw

  • Het constructieatelier beschikt over moderne computergestuurde machines voor plaatbewerking, verspanende bewerkingen en laswerken.
  • Gespecialiseerd lasersnijwerk en fijnmechanische technieken worden uitgevoerd door ervaren onderaannemers, waarmee Unata al jarenlang samenwerkt.
  • Technische medewerkers monteren het interne transportsysteem op de gewenste plaats bij
    de klant en begeleiden de opstart.

Uiteraard zorgen wij ook voor opleiding en service na verkoop.


 

Neem een kijkje bij "Projecten" om een greep uit onze realisaties te bekijken: automotive, Warehouse & Logistics, voeding, tuinbouw, verpakking, zware industrie, enz.